up

Bil stjålet ved Lofotsenteret – Politiet vil ha tips

Politiet har fått melding om en stjålet bil fra området Lofotsenteret. Bilen ble parkert der søndags kveld. Bilen, En sølvfarget Nissan Micra med reg. nr FS99508. Politiet ønsker tips dersom noen ser... Les mer »
cirkle k

Christine fra Vesterålen i mål med prestisjetung talentutdanning

Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon. – Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende... Les mer »
politibil

Etterforsker «uklart» dødsfall i Vesterålen

En mann i slutten av 30-årene ble funnet død på Stokmarknes i Vesterålen. Politiet har startet etterforskning, opplyser NRK. Seksjonsleder Geir Bendiksen ved Sortland lensmannskontor bekrefter at den døde er identifisert og... Les mer »
spise frokost

Nordlendinger får ikke i seg frokost

4 av 10 nordlendinger dropper frokosten én eller flere dager i uken, selv om brorparten av dem skulle ønske de spiste frokost oftere. Det viser en undersøkelse utført av YouGov på vegne... Les mer »
drukning

Dykker funnet død i Dønna i Nordland

Politiet rapporterer om en savnet dykker rett vest for Dønna lørdag ettermiddag. Det skal ha vært to dykkere som sammen har dykket etter kamskjell, da den ene fikk problemer og ble borte.... Les mer »
Foto: Torbjørn S.

Kinesisk entreprenør uenig med Statens vegvesen om milliardbru i Nordland

Bodøposten.no skrev i desember 2018 om åpningen av den nye Hålogalandsbrua i Narvik. Brua er Norges nest lengste hengebru, og på 22. plass internasjonalt. I januar publiserte Bodøposten.no nyheten om at Hålogalandsbrua... Les mer »
jernbane

Ny undersøkelse: Tre av fire nordlendinger vil ha Nord-Norgebanen

Tre av fire nordlendinger vil ha jernbaneutbygging i Nord-Norge, ifølge en fersk undersøkelse gjort av InFact for avisa Nordlys. Aller størst oppslutning om jernbaneutbyggingen er det i Troms. 83 prosent av respondentene... Les mer »
brann brannbil

Boligbrann i Narvik

Politiet melder om en brann i en bolig i Myrveien i Narvik lørdag morgen. Brannen ble slukket kort tid etter. Det er ikke meldt om personskader. Brannen skal ha oppstått i et... Les mer »
up

Trafikkulykke med bil og MC i Ofoten

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Harstadveien i Evenes i Ofoten fredag formiddag. En MC og en bil var involvert i ulykken. Politiet og ambulanse ankom stedet. Politiet stengte ett kjørefelt, og... Les mer »
ambulanse

MC-ulykke i Ofoten – Sendt til sykehus

Politiet melder at en MC-fører har kjørt i autovernet på E10 ved Bogen i Ofoten torsdag morgen. MC-føreren som skal være lettere skadd ble fraktet til Harstad sykehus med ambulanse for behandling,... Les mer »